Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна21 листопада 2016

Кулінарна подорож

На базі лабораторії кулінарної справи МВПУПІТ було проведено урок виробничого навчання за типом — узагальнення і систематизації знань «Кулінарна подорож», для учнів групи № 17 другого курсу «Кухарів, кондитерів».

Урок складався з 6-ти етапів «станцій»: «Посадка на поїзд»; «Технологічна»; «Історична»; «Теоретична»; «Практична»; «Кінцева».

На кожній станції потрібно було виконувати ті чи інші завдання, кожен учень завчасно «придбав» квиток на урок, в якому були вказані дані завдання, та соус який потрібно було приготувати.

Готували учні такі соуси: Сабайон, Ромеско, Бешамель, Томатний, Гуакомоле, Песто, Сирний, Тар-тар.

Використання сучасних інноваційних технологій та вивчення сучасних страв у даному випадку соусів, направлене не тільки на розвиток особистості учня, самореалізації; набуття нових знань та навичок; формування всебічного розвитку особистості, але саме головне на розвиток та формування конкурентоспроможного фахівця в нових соціально-економічних умовах.

Майстер в/н С. Б. Новак