Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна4 листопада 2016

Новації в підготовці кулінарів

Майбутні кухарі-кондитери МВПУПІТ удосконалюють свою майстерність не лише в національній кухні, але і готують страви інших народів світу. Наразі, на уроці виробничого навчання в групі № 14-КХ студенти готували профітролі — це симпатичні дрібні еклерчики французької кухні, які останнім часом стали предметом меню на багатьох кухнях провідних ресторанів.

Не секрет, що цікаво оформлені страви — половина успіху. Запевняємо, що сирний салат, розкладений у заварні булочки, буде з’їдений втричі швидше, ніж він же, але викладений в просту салатницю. І з потрійним же задоволенням!

Варіантів оформлення та подання безліч. Профітролі фарширують всім — від паштету до крему, і роблять їх солоними, солодкими і навіть шоколадними.

Заварні тістечка готують з заварним, білковим кремом, наповнюють згущеним молоком, а зверху покривають шоколадною глазур’ю…