Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна7 липня 2016

Презентація досягнень

Учні групи 17 на прикінці 1-го курсу виконали комплексно-кваліфікаційні завдання з професійно-практичної та професійно-теоретичної підготовки кухар 3-го розряду. Завдання були виконані на достатньо високому рівні. Учні показали свої вміння та навички, які здобули на протязі року, під час уроків з виробничого навчання. Готували такі страви: «паста карборара»; «паста з морепродуктами»; «лазанья»; «мясо по французькі»; холодна закуска «Сеньйор Помідор»; «рулетики з кабачків з курячим філе»; «фаршировані баклажани»; «рататуй»; «овочева запіканка»; «сирний суп»; «овочеве рагу»; «фаршировані помідори»; різноманітні салати.

Всі залишилися задоволені результатами своєї роботи та отримали натхнення для подальшого освоєння професії.