Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна23 грудня 2015

Кухарі вивчають нові технології

Майстер виробничого навчання Панова Інна Іванівна відвідала майстер-клас «Сучасні технології української кухні», на якому була презентація «Ukrainian Fashion Food». Новий перебіг української Fashion Food об’єднало українських кухарів у пошуках майбутньої національної гастрономії. Крем-борщ з галушками з крабового м’яса і з повітряної сметани, канапе з бородінського хліба, сала, огірка і трюфеля, паростки гороху, загорнуті в лосось, — в такому поєднанні автентичних рецептів і новітніх кулінарних технологій шефи бачать нову українську кухню. Був показовий майстер-клас «Сучасні технології приготування м’ясних гарячих страв» з бренд- шефом ресторану «LOFТ» Черезовим Тихоном. Крім того, був практичний майстер-клас «Ukrainian Fashion Food» з приготування вареників, який проводив майстер виробничого навчання І категорії Денисова Олена Іванівна. Після закінчення програми, були підбиті підсумки та всі учасники отримали сертифікати.

Майстер в.н., І. І. Панова