Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна24 вересня 2014

Кухарі удосконалюють фахову майстерність

В групі № 21 було проведено відкритий урок з учнями професії «Кухар, кондитер» 3 курсу на тему: «Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів». Учні презентували майстерність роботи з оздоблювальними матеріалами — мастикою, відпрацьовували прийоми малювання шоколадом, різними способами. Для кондитерських творінь можна створити із звичайного шоколаду найрізноманітніші прикраси.

В процесі роботи майбутні фахівці зробили висновок, що дуже цікавою прикрасою є мережива з шоколаду. Цей варіант кропіткий, але виходить і оригінальним, витонченим і дуже красивим. Тендітний білий візерунок чудово виглядає на молочній або чорній шоколадній глазурі.