← Головна1 березня 2021
Сьогодні перший день весни.

На виробничому навчанні студенти МВПУПІТ з професії «Кондитер» проходили технологію приготування пряників заварним і сирцевим способом.
? Пря?ник, діал. пі?рник — кондитерський виріб, солодке печиво з використанням борошна жита та домішками меду, патоки, цукрового сиропу і прянощів. Назва пряник вказує на використання в рецептах прянощів.
~Також ми випікали коврижку.
? Коврижка — плоский і високий пряничний виріб, що складається з пластів товщиною не менше трьох сантиметрів, прошарованих начинкою або без неї.
~Ще ми спробували зробити безе.
? Безе? (фр. baiser — поцілунок) — тістечко зі збитих яєчних білків і цукру.
Випікають тривалий час при низьких температурах у попередньо розігрітій духовці.
Запрошуємо на навчання