Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна1 березня 2021

Сьогодні перший день весни.

На виробничому навчанні студенти МВПУПІТ з професії «Кондитер» проходили технологію приготування пряників заварним і сирцевим способом.

? Пря?ник, діал. пі?рник — кондитерський виріб, солодке печиво з використанням борошна жита та домішками меду, патоки, цукрового сиропу і прянощів. Назва пряник вказує на використання в рецептах прянощів.

~Також ми випікали коврижку.

? Коврижка — плоский і високий пряничний виріб, що складається з пластів товщиною не менше трьох сантиметрів, прошарованих начинкою або без неї.

~Ще ми спробували зробити безе.

? Безе? (фр. baiser — поцілунок) — тістечко зі збитих яєчних білків і цукру.

Випікають тривалий час при низьких температурах у попередньо розігрітій духовці.

Запрошуємо на навчання