Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна1 лютого 2021

Вдосконалюємо кондитерські компетентності

Сьогодні 13 група кухарів, кондитерів ДНЗ «МВПУПІТ» випікала пісочне печиво. Робили пісочне тісто та десертне пісочне тісто

Пісочне тісто (фр. p?te bris?e) — вид тіста з розсипчастою структурою. Може бути солодким або без цукру, звичайним або ароматизованим.

Пісочне тісто можна використовувати для приготування печива, тістечок, пирогів та тортів.

Крихка структура пісочного тіста утворюється завдяки високому вмісту жирів (вагове співвідношення борошна до жиру повинне бути 2:1). Додатковими інгредієнтами для тіста можуть бути жовтки, цукор, горіхи, вода, ароматизатори та сіль.

як правило, розпушувачі використовуються в окремих випадках.

Усі здобувачі освіти виконали завдання за нарядом та закріпили практично набуті компетентності.