← Головна30 листопада 2020
Практична підготовка – фундамент професіоналізму!

25 листопада в групі № 17 розпочалася виробнича практика з професії «Кондитер 3-го розряду». Відведено на практику всього — 308 годин.
1. Учні будуть працювати у співвідношенні з режимом, що діє на підприємствах міста.
2. Щотижня учні звітують про виконання програми практики на підприємствах через такі документи (щоденик, фото-звіт, наряди).
Основні задачі виробничої практики учнів:
- — адаптація в умовах практики на підприємстві;
- — виховання в учнів свідомої дисципліни і відношення до праці, поваги до підприємства;
- — закріплення знань і вмінь по виконанню одержаних знань на підприємстві;
- — освоєння передового досвіду роботи кондитера, експлуатації новітніх технологій в кондитерській справі;
- — накопичення досвіду самостійного виконання видів робіт визначеної складності;
- — придбання навиків при роботі на сучасному обладнанні, освоєння сучасних технік;
- — формування вмінь узгоджувати свою роботу з працею співробітників;
- — формування професійно-цінних якостей ( швидкість, реакція, спостережливість, уважність);
- — освоєння знань з організації контролю за дотриманням робітниками трудової і виробничої дисципліни;
- — накопичувати знання в систематичній праці, бережливість та економічність.
ДНЗ «МВПУПІТ»- готує професіоналів!