Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна19 травня 2020

Працюємо далі

18 травня в групі № 13 ДНЗ «МВПУПІТ» відбувся в синхронному режимі урок виробничого навчання на тему «Приготування страв і гарнірів відомих закладів ресторанного господарства м. Дніпро»

У сучасних технологіях продукції ресторанного господарства з’являється чимало технологічних інновацій. А серед них способи теплової обробки продуктів. Учні були ознайомлені з деякими з них: приготування на сковороді ВОК, соте, деглясування, папільйот, флабування, су-від, сушіння фруктів та овочів. При приготуванні страв учні застосовували деякі техніки теплової обробки продуктів. По закінченні приготування учні переглянули відео ролик приготування картоплі «Герцогиня».

Навіть в умовах карантину ми продовжуємо вдосконалювати навички та поглиблювати знання наших учнів!