Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна18 березня 2020

Дистанційно, але продуктивно: досвід групи 17-КР

Сьогодні вперше проведено виробниче навчання дистанційно. Одночасно ми були на відстані один від одного, та всі спілкувалися через відеозв’язок, месенджери, платформу Google classroom відчувавши присутність кожного Це було навіть цікаво Спостерігати які презентації страв представили, як підбирали інгредієнти та взагалі як учні працювали самостійно.

Тема уроку: «Локшина. Приготування прісного тіста та формування виробів з нього.»

Завдання:

????Зробити технологічну картку з приготування локшини.

????????Підібрати інгредієнти.

????Приготувати страву.

???? Зробити презентацію.

Фото готової страви та технологічну картку прикріпити та відправити як виконане завдання на платформі Google classroom.

Всі поставлені задачі на сьогодні виконали на відмінно ?