Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна14 листопада 2018

Формування знанієвих компетенцій у майбутніх кухарів відбувається на науковому рівні

Студенти МВПУПІТ намагаються системно поглиблювати свої знання на науковому рівні. Наразі, 14 листопада відбулося поглиблене формування фахових компетенцій у напрямку «Фізіологія харчування». Студенти групи «Кухарів, кондитерів» 2 курсу навчання відвідали у Центральній бібліотеці лекцію «Gluten free продукти: тренд чи життєва необхідність?». Розібралися у термінах, виявили що таке глютен і чому він не завжди засвоюється організмом, шкідливі та корисні прояви глютену та чи розумно наслідувати моді і відмовлятися від глютеновмісних продуктів, не маючи на те медичних показань.

Лекція була корисна нам не лише з професійного боку, а і як споживачам продуктів харчування та особам, що слідкують за здоров’ям своїм та близьких людей.