Наш логотип

Міжрегіональне вище професійне училище
з поліграфії та інформаційних технологій

← Головна11 червня 2018

Формуємо професійні компетенції у майбутніх кухарів

11 червня — на базі лабораторії кулінарної справи МВПУПІТ студенти вивчати тему — «Порціонні страви з м’яса», що є одним з базових модулей у процесі формування професійної компетенції.

Пощупали вирізку, згадали всі органолептичеі методи оцінки якості м’яса. Вчилися готувати лангет, антрекот, ескалоп, а також з корейки котлети натуральні та котлети відбивні. Не все вийшло, як гадалось, але ми вчимося і наполегливо прямуємо шляхом пізнання тонкощів кулінарії. Попереду нас чекають Смачні вершини. Ми лише на початку. Ми обов’язково відпрацюємо технологію приготування, тому що ці страви надзвичайно смачні!

Майстер в. н., О. В. Лобашева